Brandgevaar in woon- of werkomgeving; daar zit niemand op te wachten. Laat staan de schade die een brand met zich mee brengt. Daarom zijn brandwerende maatregelen bij nieuwbouw, verbouw en bestaande bouw vaak wettelijk verplicht. Vragen over de wet- en regelgeving en het minimaliseren van risicofactoren zijn aan de orde van de dag. Net als vragen over efficiency, kostenbesparing en kwaliteitsproducten. Samen met onze klanten inventariseren wij de specifieke behoefte en kiezen we voor de beste oplossing.

Integrale en risicogestuurde aanpak

We zijn graag al betrokken vóór de bouwfase zodat we invloed hebben op de harmonie en de beheersing van de zogenaamde BIO-maatregelen. Ook tijdens de gebruiksfase kunnen de BIO-maatregelen onderling worden afgestemd. Door deze integrale en risicogestuurde brandveiligheidsaanpak garanderen wij optimale brandveiligheid, efficiency en kostenbesparing. Onze klanten krijgen altijd één vaste aanspreekpartner die wekelijks naar de bouwplaats gaat en zich flexibel opstelt tijdens het bouwproces. Na oplevering krijgt de opdrachtgever toegang tot ons digitale logboek.

Specialist in brandveilig bouwen

We zijn een totaalpartner op het gebied van brandveiligheidsadvies, brandcompartimentering, het plaatsen van brandbeveiligingsinstallaties en het beschermen van draagconstructies. We ontzorgen onze klanten in het gehele proces. Onze medewerkers op het hoofdkantoor in Holten zijn specialisten in brandveiligheidsadvies, kostencalculatie, projectbegeleiding en bewonerscommunicatie. In samenwerking met woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoed partijen, overheidsinstanties, aannemers en installateurs hebben we al vele projecten gerealiseerd.

Het team

Richard Meijer

Brandveiligheidsadviseur

Wanneer een vastgoedeigenaar of gebruiker twijfelt over de brandveiligheid van zijn pand, dan inventariseert Richard de situatie en adviseert hij over de brandveiligheidsaanpak. “Ik kijk altijd  BIO-breed welke maatregel het meest doeltreffend is. Alle bouwkundige, installatietechnische en organisatorische facetten worden daarin meegenomen. Met deze integrale en risicogestuurde brandveiligheidsaanpak gaan wij net een stapje verder voor onze klanten!”

Linda Loof

Bewonersconsulent

Linda is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners/ gebruikers van het pand dat brandveilig wordt gemaakt. ”Mensen willen altijd weten hoe lang het duurt en of het veel overlast met zich meebrengt. Door met hen persoonlijk in gesprek te gaan, stel ik hen gerust. We informeren hen bijvoorbeeld door informatiebijeenkomsten en huisbezoeken. Hierdoor hoeven onze klanten zich niet druk te maken.

Dennis Nijstad

Projectleider

Als projectleider zorgt Dennis zowel intern als op locatie ervoor dat alles zo goed mogelijk volgens afspraken verloopt en de opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan. “Tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering werk ik nauw samen met onze jongens. Ik stuur ze aan en help hen wanneer er zich een onverwachte situatie voordoet. De ene dag ben ik op de bouw, de andere dag op kantoor. Deze afwisseling bevalt me goed!”

Sluit Menu