Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Brandwerende verf

Brandwerende verf

Brandwerend verf van Brandex helpt u de veiligheid te verhogen
Iedereen die betrokken is bij de bouw of het onderhoud van een gebouw heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De NEN-normen in het Bouwbesluit zijn een afspiegeling van onze samenleving: we willen onszelf en onze gebouwen goed beschermen. De brandwerende verf van Brandex helpt u die ambitie waar te maken.

Brandwerende verf voor diverse ondergronden
Of u nu hout of staal wilt voorzien van brandwerend schilderwerk, Brandex heeft de brandwerende verf die u zoekt. Daarmee kunt u voorkomen dat de constructie van een gebouw instort. Overigens kan onze brandwerende verf in elke kleur afgewerkt worden, dus alles is mogelijk qua kleurgebruik. U krijgt de beschikking over verf van de hoogste kwaliteit, want al onze producten zijn
NEN-gecertificeerd.

Meer weten over onze brandwerende verf? Wij adviseren u graag!
U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze brandwerende verf kunt toepassen. Ieder gebouw is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn, zoals ons assortiment brandwerende verf. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.