Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Oplossingen - Brandwerende doorvoeren

Brandwerende doorvoeren

Brandwerende doorvoeren van Brandex vertragen het vuur

Tijdens een brand kan het vuur zich snel verspreiden door kabels en doorvoeren, aangezien die vaak van het ene vertrek naar het andere lopen. Bovendien verliezen verhitte kabels hun functie van stroomgeleider, waardoor essentiële processen plotseling stil kunnen staan. En dat terwijl het juist bij brand belangrijk is dat deze processen blijven doorgaan. Met brandwerende doorvoeren van Brandex kunt u dit tegengaan. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en kennis voldoet u aan de eisen die gesteld worden aan de brandwerendheid van doorvoeren als de wand of vloer waardoor de buizen, kabels of luchtkanalen lopen brandwerend moeten worden uitgevoerd.

Elke unieke situatie zijn eigen brandwerende doorvoeren

Uiteraard is elke situatie uniek. Daarom bekijkt Brandex per project wat de beste oplossing is op het gebied van brandwerende doorvoeren. Kabels en buizen die door een brandmuur lopen, heffen bijvoorbeeld de brandwerendheid van deze muur op. Het vuur kan zich immers verspreiden door de openingen rondom de kabels of buizen. Over zulke specifieke problemen denken we graag samen met u na. Doorvoeren zijn er in verschillende soorten: kunststof, metaal, kabels, kabelgoten en luchtkanalen. Logischerwijs is ook de manier van brandwerend uitvoeren verschillend. Bovendien zijn doorvoeren uit esthetische overwegingen vaak aan het zicht onttrokken. We analyseren uw situatie dus grondig voordat we u advies op maat geven.

Wij adviseren u graag over brandwerende doorvoeren

U wilt uiteraard graag weten wat onze brandwerende doorvoeren voor uw specifieke situatie kunnen betekenen. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn op het gebied van brandwerende doorvoeren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.