Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Brandwerende coatings

Brandwerende coatings

Bescherm uw constructies met de brandwerende coatings van Brandex
Onze brandwerende coatings doen precies wat u graag wilt, namelijk uw gebouw beschermen in het geval van brand. Zowel voor architecten en woningbouwcorporaties als bouwondernemingen geldt dat zij veel waarde hechten aan veiligheid. De NEN-normen in het Bouwbesluit zijn een uitstekend uitgangspunt om een veilig gebouw neer te zetten. Met de brandwerende coating van Brandex verhoogt u de brandveiligheid enorm.

Staal, hout en beton: ondergronden voor brandwerende coating
Of u nu complexe constructies wilt beschermen van staal of van hout of beton, onze brandwerende coatings zijn voor al deze ondergronden geschikt. Mocht er brand uitbreken, dan vormt de coating, of brandvertragende verf, een barrière tussen het vuur en de constructie. Daardoor wordt de brandwerendheid gerealiseerd en kunt u instorting voorkomen bij brand. Welke kleur u ook wilt, onze brandwerende coating kan afgewerkt worden zoals u wenst. Uiteraard is de kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten zeer hoog.

Advies over brandwerende coating
De meeste gebouwen hebben een constructie die op maat is ontwikkeld. Logisch ook, want ieder gebouw is weer anders opgezet en ingedeeld. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden van brandwerende coating in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.