Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Oplossingen - Brandwerende bekleding

Brandwerende bekleding

Bescherm uw gebouwen met brandwerende bekleding van Brandex

Wilt u draagconstructies van hout, beton of staal beschermen tegen brand? De brandwerende bekleding van Brandex garandeert een brandwerendheid van 60, 90 of 120 minuten. Uiteraard werken wij uitsluitend met producten die getest zijn door erkende instanties. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden.
Brandwerende bekleding voor hout

Bij houten constructies vertraagt brandwerende bekleding het inbrandproces van het hout. Zo blijft de draagkracht van de constructie langer behouden.

Brandwerende bekleding voor beton

Ook een betonconstructie zal bezwijken bij voldoende verhitting. Onze brandwerende bekleding voor beton stemmen we af op de betonkwaliteit, mogelijke voorgespannen wapening en welk constructiedeel het betreft.

Brandwerende bekleding voor staal

Als duidelijk is wat de kritische staaltemperatuur is waarop een stalen constructie bezwijkt, kunnen wij brandwerende bekleding toepassen die de verhitting vertraagt. Zo wordt de kritische temperatuur later bereikt.

Deskundig advies

Een standaardoplossing voor brandwerende bekleding bestaat niet. Ieder gebouw is immers anders. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse soorten producten die beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.